Boumanfruit is een Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1940 en actief in de import en export van fruit en aardappels. Wij leveren in binnen- en buitenland aan importeurs, exporteurs, groothandels, supermarkten, detaillisten en zijn gespecialiceerd in het beleveren van verwerkings bedrijven. Vanuit de opslag/ overslag leveren wij ook rechtstreeks aan consumenten. Bij ons vindt u een fruit assortiment uit alle delen van de wereld, ver weg en dichtbij. Onze passie is fruit en aardappels, in het bijzonder citrusfruit.

Het bedrijf Boumanfruit is gevestigd in Ridderkerk. Dankzij de logistieke organisatie van onze logistieke partners en onze mensen, is Boumanfruit een betrouwbare partner waar u op kunt rekenen. Wij werken dagelijks aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Onze logistieke partners zijn met panden en vervoer gecertificeerd volgens de BRC- en IFS-standaarden.

Wij houden van een persoonlijke aanpak en wij werken op een professionele manier en met passie dit is dan ook onze basis voor een succesvolle samenwerking met producent en afnemer!

slide_5